Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

Widok: Lista    Galeria
cena: od do PLN sortowanie według:
tytułu od A do Z
wydawnictwo:
wszystkie
pozycji na stronie: pokaż
15

Przedmioty zawodowe

produktów: 331

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia Podręcznik część 1 kw.tg.16
nasza cena:

64,20 PLN

Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna
Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych składnikó... [ pełny opis ]
Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach administracyjnych
nasza cena:

37,00 PLN

Deja Marcin Rożej Anna Stochaj Justyna
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk obejmujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.32 (Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach administracyjnych). Prezentuje wiedzę na temat organizowania przepływu info... [ pełny opis ]
Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesie produkcji Kwalifikacja A.30.1
nasza cena:

33,60 PLN

Kij Andrzej , Cybulska Daria, Ligaj Magda
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk. Realizuje treści z zakresu 1. części kwalifikacji A.30 (Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesie produkcji). Tematy omawiane w podręczniku to m.in. organizacja produkcji, inf... [ pełny opis ]
Organizowanie sprzedaży cz.1-podręcznik Towar jako przedmiot handlu
nasza cena:

43,00 PLN

Andrzejczak Donata, Mikina Agnieszka, Wajgner Maria Danuta
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przyjmowaniem i dokumentowaniem dostaw towarów, ustalaniem ... [ pełny opis ]
Organizowanie usług kelnerskich kw.T.10-zeszyt ćwiczeń
nasza cena:

42,70 PLN

Szajna Renata , Ławniczak Danuta, Ziaja Alina
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).  Ćwiczenia... [ pełny opis ]
Planowanie i kalkulacja kosztów imprez turystycznych-podręcznik
nasza cena:

42,80 PLN

Banasik Włodzimierz, Borne-Januła Hanna
PLANOWANIE I KALKULACJA KOSZTÓW IMPREZ TURYSTYCZNYCH Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Szkoły ponadgimnazjalne  Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.13 (Pl... [ pełny opis ]
Planowanie i ocena sposobu żywienia cz.1 ćwiczenia kw.t.15. organizacja żywienia i usług gastronomicznych
nasza cena:

21,80 PLN

Kowalska Joanna Ewa
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim t... [ pełny opis ]
Podst.elektrotech.i elektron.samoch.WSiP
nasza cena:

50,80 PLN

Piotr Fundowicz, Bogusław Michałowski
Podręcznik jest adresowany do uczniów klasy trzeciej szkoły zawodowej o zawodzie mechanik pojazdów samochodowych.W książce przypomniano podstawowe pojęcia z magnetyzmu i elektryczności, aby ułatwić uczniom zrozumienie omawianej następnie budowy półpr... [ pełny opis ]
Podstawy anatomiczno-dermatologiczne w kosmetyce
nasza cena:

55,40 PLN

Magdalena Kaniewska
Podręcznik realizujący treści stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik usług kosmetycznych. Prezentuje wiedzę z zakresu podstaw anatomii człowieka (budowa komórki, tkanki, skóry, rodzaje cery, układy: hormonalny, kostny, mięśniowy, nerw... [ pełny opis ]
Podstawy architektury krajobrazu cz.3 - podręcznik
nasza cena:

22,70 PLN

Gadomska
Trzecia część podręcznika przeznaczonego dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik architektury krajobrazu obejmuje zagadnienia związane z elementami roślinnymi i architektonicznymi we współczesnym krajobrazie ogrodowym. Do elementów architek... [ pełny opis ]
Podstawy chirurgii stomatologicznej
nasza cena:

123,30 PLN

Dominiak, Zapała, Gedrange
Książka ta jest niezbędnikiem dla studenta stomatologii i medycyny oraz dla lekarzy stomatologów, którzy mogą do niej sięgnąć w celu przypomnienia sobie zdobytej wiedzy podczas toku studiów czy też podczas specjalizacji.   Zebrane zaganienia w niezwy... [ pełny opis ]
Podstawy działalności handlowej
nasza cena:

35,00 PLN

Andrzejczak
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych oraz szkoły policealnej kształcących w zawodzie sprzedawca.... [ pełny opis ]
Podstawy ekonomiczne i prawne
nasza cena:

27,00 PLN

B.Gołębiewska, A.Grontkowska, B.Klepack
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer dopuszczenia MEN: 28/2007. ... [ pełny opis ]
Podstawy ekonomii
nasza cena:

35,20 PLN

Mierzejewska-Majcherek Janina
Prezentowany podręcznik to nieoceniona pomoc w przygotowaniu ucznia do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe. Sposób w jaki został napisany pozwoli na szybkie przyswojenie wiadomości i wymaganych umiejętności, jak również na samodzielne spr... [ pełny opis ]
Podstawy ekonomii - ćwiczenia część 2
nasza cena:

7,00 PLN

W. BRONOWSKA, R.R. DAIGLE
Podstawy ekonomii-ćwiczeniaWydawnictwo: WSHiP... [ pełny opis ]

Polecany produkt - hit miesiąca

Najczęściej kupowane książki

Nasi partnerzy

Odwiedź Podrecznikowo.pl na Ceneo Podrecznikowo.pl - Zaufane opinie Odwiedź Podrecznikowo.pl na Nokaut Paczkomaty InPost
Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij