Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

Widok: Lista    Galeria
cena: od do PLN sortowanie według:
tytułu od A do Z
pozycji na stronie: pokaż
15
ilość produktów: 1232
Zarys statystyki-podręcznik
nasza cena:

43,00 PLN

Alicja Maksimowicz-Ajchel
Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru administracyjno-usługowego stanowiące podbudowę do kształcenia w grupie zawodów PKZ (A.m). Omawia rodzaje badań statystycznych oraz określa ich przydatność. Uczy umiejętno... [ pełny opis ]
Zasady rachunk.zad.WSiP
nasza cena:

27,20 PLN

Zofia Mielczarczyk
Zbiór zadań jest dostosowany tematycznie do podręcznika &bdquoZasady rachunkowości&rdquo autorstwa Grażyny Borowskiej. Poszczególne rozdziały zawierają zadania o różnym stopniu trudności, a zadania są dostosowane do poszczególnych podpunktów ...... [ pełny opis ]
nasza cena:

15,10 PLN

Borowska
Zasady rachunkowości Podręcznik
nasza cena:

37,10 PLN

Grażyna Borowska
Podręcznik do nauczania przedmiotu zasady rachunkowości. Treści nauczania są w pełni zgodne z podstawą programową kształcenia w zawodach: technik ekonomista i technik handlowiec. Każdy rozdział podręcznika rozpoczyna się Słowniczkiem, w którym znaj... [ pełny opis ]
Zasady żywienia cz.2 szk.śr-podręcznik
nasza cena:

55,20 PLN

Czerwińska Dorota
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).   Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywie... [ pełny opis ]
Zasady żywienia człowieka podręcznik
nasza cena:

33,60 PLN

Podręcznik szkolny do kształcenia zawodowego do nauczania przedmiotu PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum. Numer dopuszczenia: 10/00... [ pełny opis ]
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
nasza cena:

64,20 PLN

Hanna Kunachowicz Irena Nadolna Beata Przygoda Halina Turlejska
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrze... [ pełny opis ]
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne
nasza cena:
58,60 PLN (-5%)

55,80 PLN

Dorota Czerwińska
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).Autorka wyczerpująco omówiła tematy dotyczące zna... [ pełny opis ]
Zbiór zadań i testów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa
nasza cena:

28,50 PLN

Aleksandra Lewandowska
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa.... [ pełny opis ]
Zbiór zadań praktycznych z chemii dla szkół ponadgimnazjalnych
nasza cena:

22,20 PLN

Praca zbiorowa
Zbiór jest adresowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych realizujących nauczanie chemii w zakresie podstawowym oraz przygotowujących się do egzaminu maturalnego z chemii na poziomie rozszerzonym. Książka może również stanowić doskonałe źródło dodatk... [ pełny opis ]
Zbiór zadań z elektrotechniki
nasza cena:
61,70 PLN (-8%)

56,80 PLN

Aleksy Markiewicz
Zbiór zadań do nauczania podstaw elektrotechniki przeznaczony dla uczniów i nauczycieli techników i branżowych szkół elektrycznych i elektronicznych. Aby ułatwić uczniowie zrozumienie zagadnień, część zadań rozwiązano, do pozostałych odpowiedzi umies... [ pełny opis ]
Zbiór zadań. Podstawy elektrotechniki w praktyce. Branża elektroniczna, informatyczna i elektryczna
nasza cena:

52,00 PLN

Publikacja jest dodatkową pomocą dla uczniów przygotowujących się do wykonywania zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik). Składa się ... [ pełny opis ]
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
nasza cena:
47,10 PLN (-0%)

47,10 PLN

Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w produkcji ... [ pełny opis ]
Zeszyt GASTROnomiczny. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02. Część 1
nasza cena:
47,10 PLN (-1%)

46,60 PLN

Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Może też z powodzeniem pomagać w nauce z innych podręczników. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zar... [ pełny opis ]
Zeszyt lekturowy Język polski 8 Szkoła podstawowa
nasza cena:

27,20 PLN

Horwath Ewa
Zeszyty lekturowe to samodzielne, ponadcyklowe publikacje dla uczniów zreformowanej szkoły podstawowej, stanowiące niezbędną pomoc w analizie i interpretacji obowiązkowych i uzupełniających lektur z nowej podstawy programowej. Zeszyt lekturowy dla ... [ pełny opis ]

Polecany produkt - hit miesiąca

Najczęściej kupowane książki

Nasi partnerzy

Odwiedź Podrecznikowo.pl na Ceneo Podrecznikowo.pl - Zaufane opinie Odwiedź Podrecznikowo.pl na Nokaut Paczkomaty InPost
Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij