Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 1232
Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru administracyjno-usługowego stanowiące podbudowę do kształcenia w grupie zawodów PKZ (A.m). Omawia rodzaje badań statystycznych oraz określa ich przydatność. Uczy umiejętno...
[ pełny opis ]
Zbiór zadań jest dostosowany tematycznie do podręcznika &bdquoZasady rachunkowości&rdquo autorstwa Grażyny Borowskiej. Poszczególne rozdziały zawierają zadania o różnym stopniu trudności, a zadania są dostosowane do poszczególnych podpunktów ......
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauczania przedmiotu zasady rachunkowości. Treści nauczania są w pełni zgodne z podstawą programową kształcenia w zawodach: technik ekonomista i technik handlowiec.
Każdy rozdział podręcznika rozpoczyna się Słowniczkiem, w którym znaj...
[ pełny opis ]
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywie...
[ pełny opis ]
Podręcznik szkolny do kształcenia zawodowego do nauczania przedmiotu PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum.
Numer dopuszczenia: 10/00...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrze...
[ pełny opis ]
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).Autorka wyczerpująco omówiła tematy dotyczące zna...
[ pełny opis ]
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa....
[ pełny opis ]
Zbiór jest adresowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych realizujących nauczanie chemii w zakresie podstawowym oraz przygotowujących się do egzaminu maturalnego z chemii na poziomie rozszerzonym. Książka może również stanowić doskonałe źródło dodatk...
[ pełny opis ]
Zbiór zadań do nauczania podstaw elektrotechniki przeznaczony dla uczniów i nauczycieli techników i branżowych szkół elektrycznych i elektronicznych. Aby ułatwić uczniowie zrozumienie zagadnień, część zadań rozwiązano, do pozostałych odpowiedzi umies...
[ pełny opis ]
Publikacja jest dodatkową pomocą dla uczniów przygotowujących się do wykonywania zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik).
Składa się ...
[ pełny opis ]
Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w produkcji ...
[ pełny opis ]
Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Może też z powodzeniem pomagać w nauce z innych podręczników. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zar...
[ pełny opis ]
Zeszyty lekturowe to samodzielne, ponadcyklowe publikacje dla uczniów zreformowanej szkoły podstawowej, stanowiące niezbędną pomoc w analizie i interpretacji obowiązkowych i uzupełniających lektur z nowej podstawy programowej.
Zeszyt lekturowy dla ...
[ pełny opis ]