Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 1232
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 4 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych).Omawia zagadni...
[ pełny opis ]
W podręczniku omówiono różne rodzaje materiałów i podłoży malarskich oraz zaprezentowano wiedzę dotyczącą wykonania i zdobienia powłok malarskich. Opisano również, jak rozpoznawać uszkodzenia powłok malarskich i je naprawiać, oceniać jakość ...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest skierowany do uczniów kształcących się w zawodach monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie oraz technik robót wykończeniowych w budownictwie z zakresu kwalifikacji BD.04 (Wykonywanie robót montażowych, okładzinowych i wy...
[ pełny opis ]
W podręczniku omówiono różne rodzaje tapet i zaprezentowano wiedzę dotyczącą przygotowywania podłoży pod tapety, wykonania robót tapeciarskich i zdobienia tapet różnymi technikami, a także rozpoznawania rodzajów uszkodzeń i metod ich naprawy. Opisano...
[ pełny opis ]
Z podręcznika dowiesz się, jakie są zasady wykonywania konstrukcji żelbetowych monolitycznych. Poznasz właściwości mieszanki betonowej i materiały stosowanew zbrojeniu: rodzaje prętów zbrojeniowych, siatek i szkieletów. Zdobędziesz także wie...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 1 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie zapraw murarskich i tynkarskich oraz mieszanek betonowych).
Omawia zagad...
[ pełny opis ]
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrzebne uczniom...
[ pełny opis ]
Podręcznik zawiera wiedzę z zakresu wyposażenia zakładów gastronomicznych w urządzenia do obróbki mechanicznej i cieplnej, urządzenia chłodnicze i do dystrybucji napojów oraz aparaty do mycia naczyć, urządzenia do transportu wewnętrznego oraz sprzęt...
[ pełny opis ]
Książka polecana uczniom klasy I i II technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, a także uczniom technikum, zawód: technik organizacji usług gastronomicznych....
[ pełny opis ]
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ?kucharz małej gastronomii?. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach g...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest adresowany do uczniów klas I liceów profilowanych o profilu zarządzanie informacją. Polecamy go również uczniom liceów ogólnokształcących i techników; do przedmiotu technologia informacyjna.omości prezentowane przez autorów obejmują t...
[ pełny opis ]
Wyszukiwanie i selkcjonowanie i gromadzenie informacji cz.2-p ł y t a...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu: zarządzanie informacją, do bloku tematycznego - wyszukiwanie, selekcjonowanie i gromadzenie informacji. Obejmuje w swej treści dwa moduły: 1. Źródła informacji. 2. Wyszukiwanie ...
[ pełny opis ]
Wyszukiwanie, selekcjonowanie i gromadzenie informacji cz.1-p ł y t a...
[ pełny opis ]
Podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej, zawód technik budownictwa.W podręczniku podano podstawowe wiadomości z wytrzymałości materiałów. Przedstawiono najważniejsze definicje, rodzaje odkształceń, prawoHookea i inne założe...
[ pełny opis ]