Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 1232
Oznaczenie treści wykreślonych lub zmienionych w podstawie programowejNowa okładka podręcznikaWskazówki i wyjaśnienia, jak krok po kroku tworzyć formy wypowiedzi wymaganena maturze, np. notatkę syntetyzującą, wypowiedź argumentacyjną.Test z wiedzy o ...
[ pełny opis ]
"Oblicza epok. Język polski. Podręcznik. Klasa 3. Część 1. Liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony" to książka do nauki języka polskiego przeznaczona dla uczniów 3 klasy liceum i technikum. Autorzy podręcznika udowadniają, że nauka języ...
[ pełny opis ]
Książka "Oblicza epok 4. Język polski. Liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony" jest podręcznikiem skierowanym do uczniów 4 klasy liceum i technikum. Obejmuje wszystkie zagadnienia zawarte w podstawie programowej, niezbędne na egzaminie ó...
[ pełny opis ]
Zawód technika hotelarskiego wymaga zrozumienia wielu zasad, które pomagają w sprawnym poruszaniu się w tej branży. Dzięki podręcznikowi "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" uczeń dowie się wszystkiego o tajnikach organizacji, pl...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.11 (Obsługa gości przyjeżdżających i wyjeżdżających). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania procedur związanych z obsługą gości w recep...
[ pełny opis ]
Podręcznik w sposób wyczerpujący, przejrzysty i spójny prezentuje treści związane z obsługą informatyczną w hotelarstwie. Obejmuje takie zagadnienia, jak: * technika komputerowa (organizacja stanowiska pracy, budowa sprzętu komputerowego, system o...
[ pełny opis ]
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów techników, którzy kształcą się w zawodzie technik hotelarstwa.
Publikacja przedstawia funkcje programów Microsoft Office. Pozwala wytrenować technikę pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART ...
[ pełny opis ]
Podręcznik w sposób wyczerpujący, przejrzysty i spójny prezentuje treści związane z obsługą informatyczną w hotelarstwie. Obejmuje takie zagadnienia, jak:
* technika komputerowa (organizacja stanowiska pracy, budowa sprzętu komputerowego, system ope...
[ pełny opis ]
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowy...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu usługowo-gospodarczym do bloku tematycznego - Obsługa klienta.
Omówiono w nim system klasyfikacji towarów i usług oraz sposoby dobierania towaru do odpowiedniej grupy, podano z...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu usługowo-gospodarczym, do bloku tematycznego - Obsługa klienta. Zawiera wiadomości ogólne na temat prawa pracy oraz bezpieczeństwa i higieny pracy ze szczególnym naciskiem na pr...
[ pełny opis ]
Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi.
Omówionow niej rolę bufetu w zakładzie oraz techniki kelners...
[ pełny opis ]
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy. Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techn...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodów technik logistyk i magazynier, zawierający materiał z zakresu kwalifikacji AU.22. Obsługa magazynów (2. część kwalifikacji Obsługa magazynów przyprodukcyjnych i 3. część kwalifikacji Obsługa magazynów dystrybucji).Część 2....
[ pełny opis ]
Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat organizacji procesów magazynowych dla zawodu technik logistyk i magazynier-logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji SPL.01 (obsługa magazynów).Część pierwsza publikacji omawia treści dotyczące pods...
[ pełny opis ]