Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

Widok: Lista    Galeria
cena: od do PLN sortowanie według:
tytułu od A do Z
pozycji na stronie: pokaż
15
ilość produktów: 1232
Organizacja pracy w hotelarstwie cz.2
nasza cena:

37,10 PLN

Drogoń granecka-wrzosek
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby p... [ pełny opis ]
Organizacja pracy w hotelarstwie T.2 cz.1-podręcznik
nasza cena:

40,50 PLN

Cymańska-Grabowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz, Pietras Jadwiga
Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1.  Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz Wolak  Zakres:  kwalifikacja T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji)  Podręcznik do nauki:  podstawowych z... [ pełny opis ]
Organizacja pracy w hotelarstwie, część 1. Podręcznik
nasza cena:

30,70 PLN

Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk
Organizacja pracy w hotelarstwie - podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części.W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelars... [ pełny opis ]
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwalifikacja T.12. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
nasza cena:

49,10 PLN

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Ten bogato ilustrowany podręcznik obejmuje tematy d... [ pełny opis ]
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12
nasza cena:
62,80 PLN (-8%)

57,80 PLN

Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: zagadnienia związane z planowaniem produkcji potraw i napojów,... [ pełny opis ]
Organizacja produkcji gastronomicznej Kwalifikacja T.15.2. podręcznik
nasza cena:

40,60 PLN

Bilska Beata Górska Warsewicz Hanna
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).   Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji p... [ pełny opis ]
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.2
nasza cena:

64,20 PLN

Anna Kmiołek
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolow... [ pełny opis ]
Organizacja robót rozbiórkowych Podręcznik do nauki zawodu Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja B.33.5
nasza cena:

28,00 PLN

Tadeusz Maj
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych - B.33.5. Organizacja i kontrolowanie robót związanych z rozbiórką obiektów budowlanych. W książce om... [ pełny opis ]
Organizacja sprzedaży część 1
nasza cena:

21,10 PLN

Andrzejczak
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: do nauczania w zawodzie sprzedawca. W podręczniku wymieniono i zaprezentowano nazwy konkretnych firm i marki produktów. Zamieszczono je w celach dydaktycznych, aby zobrazować teorię za pomocą rzecz... [ pełny opis ]
Organizacja transportu Część 2 Podręcznik Kwalifikacja AU.32
nasza cena:

64,60 PLN

Stochaj Justyna, Stolarski Jarosław, Śliżewska Joanna, Śliżewski Paweł
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk ? zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.32 (Organizacja transportu). Prezentuje wiedzę na temat planowania i organizowania procesów spedycyjnych oraz dokumentowania realizacji procesów transportowo-spedy... [ pełny opis ]
Organizacja transportu. Kwalifikacja SPL.04. Podręcznik do nauki zawodu. Technik logistyk. Część 2
nasza cena:

64,50 PLN

Stochaj Stolarski Sliżewska Sliżewski
Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik logistyk, opracowany zgodnie z podstawą programową 2019. Niezbędny, by dobrze przygotować się do obowiązkowego egzaminu zawodowego z kwalifikacji SPL.04. Podręczn... [ pełny opis ]
Organizacja transportu. Zbiór zadań. Branża ekonomiczna. Technik logistyk. Kwalifikacja SPL.04. Część 1
nasza cena:
47,10 PLN (-1%)

46,60 PLN

Logistyka i związany z nią zawód technika są niezwykle ważnymi aspektami dzisiejszego świata - żadna wielka branża nie obejdzie się bez odpowiedniej organizacji transportu. Z myślą o dokładnym przygotowaniu do tego trudnego zawodu powstała publikac... [ pełny opis ]
Organizacja transportu. Zbiór zadań. Kwalifikacja SPL.04. Część 2
nasza cena:
47,10 PLN (--4%)

48,90 PLN

Zbiór zadań stanowi uzupełnienie podręcznika Organizacja transportu. Kwalifikacja SPL.04. Część 2. Zadania w zbiorze zadań zostały opracowane zgodnie z wymaganiami podstawy programowej 2019 oraz na podstawie zadań pojawiających się na egzaminach ... [ pełny opis ]
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
nasza cena:

64,20 PLN

Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych... [ pełny opis ]
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia Podręcznik część 1 kw.tg.16
nasza cena:

64,20 PLN

Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna
Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych składnikó... [ pełny opis ]

Polecany produkt - hit miesiąca

Najczęściej kupowane książki

Nasi partnerzy

Odwiedź Podrecznikowo.pl na Ceneo Podrecznikowo.pl - Zaufane opinie Odwiedź Podrecznikowo.pl na Nokaut Paczkomaty InPost
Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij