Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

nasza cena:

13,10 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz.2-podręcznik do nauki zawodu

ISBN: 9788371419812
Autor: Duda Joanna , Krzywda Sebastian
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 142
Wydawca: REA



Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 13/2008   Obsługa konsumenta w hotelarstwie - podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Zawarto w nim treści związane z obsługą konsumentów w lokalach gastronomicznych różnego typu ze szczególnym uwzględnieniem gastronomii hotelowej. Materiał został podzielony na dwie części, zgodnie z dwuletnim cyklem kształcenia w zakresie obsługi konsumenta. Pierwsza część przedstawia: * pojęcia związane z gastronomią otwartą i zamkniętą, * wizerunek zawodowy pracownika gastronomii z podkreśleniem strony etycznej zawodu, * różnego rodzaju sprzęt i jego zastosowanie,  


Formy płatności
Copyright 2025 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij
wczytywanie