Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

nasza cena:

18,70 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Gelato. Włoskie lody, sorbety i inne słodkości

ISBN: 9788324073726
Autor: Kenedy Jacob
Rodzaj oprawy: twarda
Liczba stron: 256
Wydawca: Znak



Włoska radość zaklęta w rożku. Przenieś się do słonecznej Italii, zatrzymaj się na rozgrzanych schodach toskańskiego miasteczka, zmruż oczy, wpatrując się w lazurowe morze Ligurii, wsłuchaj się w gwar uliczek Neapolu, usiądź przy stoliku małej rzymskiej gelaterii. 70 prostych, lecz wyrafinowanych przepisów na prawdziwe włoskie gelato: - szafran i wanilia, - ricotta z czekoladą i czarnym pieprzem, - nuta mandarynki, - biała czekolada z lawendą, - czarny bez z ogórkiem i ginem.
Smaki, w których zakochała się Nigella Lawson. Przekonaj się, jak łatwo można przygotować niebanalne lody, sorbety, granitę czy semifredo i jak niewiele składników potrzeba, by cieszyć się niepowtarzalnym smakiem włoskiego lata. Oprócz przepisów na lody, o smakach zarówno klasycznych, jak i wyszukanych, w książce znajdziesz także receptury na domowe rożki, profiterolki, sgroppino, affogato, trufle i wybitny sos czekoladowy. Dla wszystkich wielbicieli lodów, czyli - nie oszukujmy się -  dla każdego z nas
"Must have wszystkich miłośników lodów". - Nigella Lawson


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij