Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz.2-podręcznik do nauki zawodu
Duda Joanna , Krzywda Sebastian

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

nasza cena:

13,10 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz.2-podręcznik do nauki zawodu

ISBN: 9788371419812

Autor: Duda Joanna , Krzywda Sebastian

Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 142
Wydawca: REA

Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 13/2008

 

Obsługa konsumenta w hotelarstwie - podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Zawarto w nim treści związane z obsługą konsumentów w lokalach gastronomicznych różnego typu ze szczególnym uwzględnieniem gastronomii hotelowej. Materiał został podzielony na dwie części, zgodnie z dwuletnim cyklem kształcenia w zakresie obsługi konsumenta.

Pierwsza część przedstawia:

* pojęcia związane z gastronomią otwartą i zamkniętą,

* wizerunek zawodowy pracownika gastronomii z podkreśleniem strony etycznej zawodu,

* różnego rodzaju sprzęt i jego zastosowanie,

 


Formy płatności
Copyright 2025 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij
wczytywanie