Zywienie i usługi gastronomiczne cz.IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Derbis anna linka lidia

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Pozostałe

nasza cena:

30,40 PLN

dostępność: średnia ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Zywienie i usługi gastronomiczne cz.IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

ISBN: 9788389184726

Autor: Derbis anna linka lidia

Rodzaj oprawy: Miękka
Rok wydania: 2016
Liczba stron: 248
Wydawca: Format-AB

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

 


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij