Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia tom 3 technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Hanna Górska-Warsewicz

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

nasza cena:

56,40 PLN

dostępność: średnia ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia tom 3 technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

ISBN: 9788302147234

Autor: Hanna Górska-Warsewicz

Rodzaj oprawy: Miękka
Rok wydania: 2014
Liczba stron: 344
Wydawca: WSiP

Numer MEN: 1/2014

 

Zakres:
PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej

Podręcznik do nauki:
podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych,
umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym,
tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej.


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij