Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej
Merrett

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Książki tematyczne > Kuchnia i diety

nasza cena:

54,50 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej

ISBN: 9788310122902

Autor: Merrett

Najważniejsze zasady Ekonomii gastronomii :
* Planujcie posiłki z wyprzedzeniem
* Kupujcie mądrze i oszczędnie
* Nie marnujcie jedzenia
* Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego
* Zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku
* Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach
* Z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania
* Zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużej

W Ekonomii gastronomii chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce - w samym sercu rodzinnego życia.Jak z kilograma fasoli wyczarować obiady na cały tydzień i jeść jak królowa? Jak z resztek chleba zrobić deser, a z połówki zwiędłego kalafiora kolację? To lepsze niż partyjka sudoku! Dzięki Allegrze i Paulowi marnowanie jedzenia wyda wam się okropnie nudne.
Karolina Domagalska, dziennikarka, ekolożka
Kupując tę książkę, wspierasz Federację Polskich Banków Żywności. www. ekonomiagastronomia. nk.com.pl .


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij