Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

nasza cena:

20,20 PLN

dostępność: średnia ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Surowce i technol.żywności cz.2 WSiP

ISBN: 9788302036019
Autor: Barbara Bijok
Rodzaj oprawy: miĘkka
Liczba stron: 316
Wydawca: WSiP



Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II i III technikum, zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego.dstaw iono w niej warunki magazynowania surowców roślinnych i zwierzęcych oraz zmiany zachodzące w nich podczas magazynowania. Zamieszczon o informacje na temat procesów występujących w technologii żywności oraz poszczególnych metod utrwalania i konserwowania, a także op isano niektóre ciągi technologiczne w przemyśle spożywczym. Scharakteryzowano również różne rodzaje opakowań.


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij