Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

nasza cena:

72,70 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

ISBN: 9788302181931
Rodzaj oprawy: Miękka
Wydawca: WSiP



Zdrowe żywienie jest ważne dla wielu osób, jednak przyszły technik żywienia i usług gastronomicznych musi mieć ten temat w małym palcu! Jak zdobyć taką wiedzę z rzetelnego źródła? Publikacja "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych" jest książką, dzięki której nie tylko można zdobyć potrzebną na egzaminie wiedzę, ale także wprowadzić we własne życie zdrowe nawyki.

Szukając książki dla uczniów technikum gastronomicznego, nie można przejść obojętne obok tego tytułu. Pozwoli on na poznanie podstawowych zasad zdrowego żywienia człowieka, a także zrozumieć, jak należy żywić osoby cierpiące na choroby niezakaźne. Ten podręcznik został zaktualizowany i posiada m.in. najnowsze wersje piramid żywieniowych, opublikowane w 2017 roku. Dzięki licznym zadaniom i poleceniom młodzi ludzie będą mogli utrwalić zdobytą w trakcie lekcji wiedzę oraz lepiej ją zrozumieć.

Książka ta będzie pomocą w zdobyciu kwalifikacji zawodowej TG.16, jednak jest pierwszą częścią podręcznika. Osoby zainteresowane zdobyciem większej ilości wiedzy bądź uczniowie późniejszych klas powinni sięgnąć po kolejną część podręcznika, która pomoże im w lepszym przygotowaniu się do egzaminu zawodowego.

Pozycja "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych" została stworzona przez zespół autorek: Beatę Przygodę, Beatę Sińską, Halinę Turlejską, Hannę Kunachowicz oraz Irenę Nadolną.
Sekcja najczęstszych pytań i odpowiedziKto napisał "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1"?


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij