Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

nasza cena:

70,50 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

ISBN: 9788302190667
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 480
Wydawca: WSiP



Jedną z większych przyjemności współczesnego świata jest wyjście do restauracji. Ludzie niezwykle doceniają możliwość spróbowania potraw pochodzących z innych części kraju, a nawet odległych zakątków globu i możliwość przyjemnego spędzenia czasu z innymi, więc branża gastronomiczna przeżywa prawdziwy rozkwit. W kształceniu specjalistów z nią związanych pomocna jest pozycja "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1".

Pierwsza część podręcznika "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" pomoże adeptom zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych opanować podstawowe zasady żywienia, jakie należy wykorzystywać przy organizacji żywienia zbiorowego oraz indywidualnych diet, także własnej. Pozwala zapoznać się z podstawowymi informacjami na temat nauki o żywieniu, poznać podstawowe składniki pokarmowe, witaminy i minerały, dowiedzieć się, jak funkcjonuje organizm człowieka w kontekście odżywiania oraz jak komponować różnego rodzaju diety dostosowane do potrzeb, preferencji i problemów zdrowotnych poszczególnych osób.

Podręcznik zawiera informacje nie tylko na temat wartości odżywczych poszczególnych produktów, ale też aspektów kulturowych, trendów związanych z żywieniem. Pokazuje, jak zachowywać higienę w kontekście przygotowywania żywności i jak promować zdrowe sposoby odżywiania stanowiąc cenne kompendium wiedzy na temat różnych aspektów żywienia.
Sekcja FAQKto jest autorem "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1"?


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij