Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

nasza cena:

105,90 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu

ISBN: 9788381444484
Rodzaj oprawy: Twarda
Liczba stron: 416
Wydawca: JEDNOŚĆ



Mistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 krajów na całym świecie, prezentują 180 przepisów na łakocie z czekoladą w roli głównej. W kolejnych rozdziałach tej książki można znaleźć receptury na ciasta, ciasteczka, desery, musy, kremy, lody, napoje oraz trufle czekoladowe. Wszystkie opatrzone zostały pięknymi fotografiami.Oprócz tego krok po kroku zilustrowane zostały sekretne techniki, na przykład temperowania czekolady czy wykonywania czekoladowych dekoracji.Dodatkowo książka zawiera słowniczek, w którym wyjaśniono poszczególne terminy cukiernicze.Odbiorcyosoby, które uwielbiają czekoladę we wszelkiego rodzaju słodkościachwszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych ciast, ciasteczek i deserów na bazie czekoladya także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów: począwszy od prostych domowych, poprzez wielkie klasyki ciastkarstwa, aż po oryginalne i zaskakujące recepturyDlaczego warto sięgnąć po tę książkęzawiera ponad 180 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleuwszystkie przepisy są oparzone pięknymi fotografiamidodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradamizawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznych łakoci


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij