Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

nasza cena:

38,00 PLN

dostępność: średnia ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa

ISBN: 9788302140778
Autor: Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Ewa Hanna Lada
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 248
Wydawca: WSiP



Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ?kucharz małej gastronomii?. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie. 

Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij