Nowoczesne zasady odżywiania

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > > Produkty do przypisania

nasza cena:

55,20 PLN

dostępność: brak


Nowoczesne zasady odżywiania

ISBN: 9788375796087
Rodzaj oprawy: Miękka
Rok wydania: 2017
Liczba stron: 380
Wydawca: GALAKTYKA


Poszukujesz najnowszego i najbardziej rzetelnego źródła informacji na temat żywienia? Czujesz się oszukiwany przez przemysł spożywczy? Sięgnij koniecznie po uzupełnione w nowe treści drugie wydanie "Nowoczesnych zasad odżywiania" autorstwa znakomitego duetu ojca i syna. Chodzi tutaj oczywiście o cenionego biochemika - T. Collina Campbella i będącego również lekarzem Thomasa Campbella. Najnowsze wydanie zaspokoi ciekawość wielu Czytelników na temat żywności tej mniej i bardziej przetworzonej. Co tak naprawdę powoduje cały szereg chorób cywilizacyjnych? Dlaczego coraz więcej ludzi choruje na nowotwory? Jaki wpływ na zdrowie i długość życia ma to, co ląduje na naszych talerzach i jak to zmienić?

"Nowoczesne zasady odżywiania" w ulepszonej wersji to obowiązkowa i cenna lektura dla wszystkich, którzy gotowi są zmienić swój styl życia, a przede wszystkim odżywiania, by uniknąć czynników chorobotwórczych i cieszyć się długim życiem. Wszystko na temat spożywania mięsa i białka potwierdzili na podstawie starannych badań przeprowadzonych na przestrzeni wielu lat. Dowodzi, jak dobroczynnie na organizm człowieka wpływa jadłospis złożony głównie z produktów roślinnych. Rewolucjonizuje system służby zdrowia na korzyść pacjentów. Przedstawia niezbite dowody na to, jak istotne znaczenie mają zasady odżywiania na pojawianie się chorób, nie tylko nowotworowych, ale także cukrzycy, otyłości, Alzheimera i całego szeregu schorzeń układu krwionośnego. Wszystko zależy od Ciebie, czy z pomocą tej naukowej lektury sprawisz, by jakość Twego życia wzrosła, a wizyty w gabinetach lekarskich należały do przeszłości.

Colin Campbell i jego syn Thomas Campbell II "Nowoczesnymi zasadami odżywiania" dokonują przewrotu w przemyśle spożywczym. Oboje posiadają ogromne doświadczenie w kwestii odżywiania i leczenia pacjentów. Colin Campbell jest autorem ponad 300 tekstów naukowych i raportów na temat polityki żywieniowej wygłaszanych na całym świecie.


Formy płatności
Copyright 2025 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij