Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 1232
W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika żywienia i usług ...
[ pełny opis ]
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda ...
[ pełny opis ]
Publikacja "Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz" to podręcznik, który przygotowuje uczniów szkół ponadpodstawowych do wykonywania tytułowych ...
[ pełny opis ]
Pozycja "Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz" to podręcznik autorstwa Anny Kmiołek-Gizary, dedykowany uczniom przygotowującym się do wykonywa...
[ pełny opis ]
Nowa seria podręczników wydawnictwa WSiP to coś więcej niż klasyczne przekazywanie wiedzy. "Sposób na fizykę. Szkoła podstawowa. Klasa 7. Podręcznik" pomaga lepiej zrozumieć fizykę i przygotować się na każdy nadchodzący sprawdzian."Sposób na fizykę. ...
[ pełny opis ]
Fizyka zazwyczaj nie należy do najbardziej lubianych przez uczniów przedmiotów szkolnych. Choć może być fascynująca, gdy zostanie podana w zjadliwej formie, bywa także trudna, jak każdy przedmiot ścisły. "Sposób na fizykę. Szkoła podstawowa. Klasa 7....
[ pełny opis ]
Książka pomaga uczniowi klasy 6 dobrze przygotować się do pierwszego w jego życiu poważnego egzaminu. Zamieszczono w niej informacje:
o sprawdzianie w szkole podstawowej,
o standardach wymagań egzaminacyjnych,
o strategiach rozwiązywania zadań...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji A.36 (Sporządzanie sprawozdania finansowego i przeprowadzanie analizy finansowej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przygotowa...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie sprzedaży imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do stosowania różnych i...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie sprzedaży imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do stosowania komputero...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec. Realizuje treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Podręcznik prezentuje wiedzę z zakresu umiejętności związanych ze sprzedażą towarów, zarządzaniem należno...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec. Realizuje treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).
Podręcznik prezentuje wiedzę z zakresu umiejętności związanych z przestrzeganiem zasad obsługi k...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec. Realizuje treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.18. (Sprzedaż towarów).
Podręcznik prezentuje wiedzę z zakresu umiejętności związanych ze sporządzaniem dokumentów potwierd...
[ pełny opis ]
Nr aprobaty: 381/2/2011/2016
Stupieni 2 składa się z 8 rozdziałów (???????) i ma na celu kształtowanie kompetencji leksykalno-gramatycznych, wyrabianie techniki poprawnego czytania, umiejętności słuchania ze zrozumieniem, sprawności mówienia i pisani...
[ pełny opis ]
"Stupieni" (Anna Żelezik, Beata Gawęcka-Ajchel) to seria podręczników przeznaczonych do nauki języka rosyjskiego w klasach szkoły podstawowej. Podręcznik do klasy czwartej został zaprojektowany z myślą o realizacji dwóch lekcji tygodniowo. E...
[ pełny opis ]