Hummusy i pasty
Konrad Budzyk

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > > Produkty do przypisania

nasza cena:

52,50 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Hummusy i pasty

ISBN: 9788324099818

Autor: Konrad Budzyk

Rodzaj oprawy: Twarda
Rok wydania: 2024
Liczba stron: 208
Wydawca: Znak

NOWE WYDANIE BESTSELLERA

Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty

76 inspirujących przepisów na roślinne pasty

Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.

Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Konrad Budzyk – weganin i bloger kulinarny, autor książki „Totalnie tofu”. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij