Żywienie i usługi gastronomiczne. Część VI. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Kozłowska Katarzyna, Pietruszka Barbara

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

nasza cena:

35,40 PLN

dostępność: średnia ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część VI. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

ISBN: 9788389184771

Autor: Kozłowska Katarzyna, Pietruszka Barbara

Rodzaj oprawy: Miękka
Rok wydania: 2017
Liczba stron: 372
Wydawca: Format-AB

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:

 

Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

 


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij