Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja t. 15. Podręcznik do praktycznej nauki zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne. .
Dominik Piotr

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > > Produkty do przypisania

nasza cena:

57,80 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja t. 15. Podręcznik do praktycznej nauki zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne. .

ISBN: 9788302150456

Autor: Dominik Piotr

Rodzaj oprawy: Miękka
Rok wydania: 2021
Liczba stron: 168
Wydawca: WSiP

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami – od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do realizowanie w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Pracownia pomyślana jest jako podręcznik do praktycznej nauki zawodu, który ułatwi zastosowanie zdobytej na zajęciach teoretycznej wiedzy w praktyce. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij